Return to site

Dođi na Likovne Radionice!

"Art Maps" - Kroz dvije kreativne radionice 25. i 27. rujna kreirat ćemo slike Zadra koje pokazuju mjesta koja su najzanimljivija mladima.

September 19, 2024

Organiziramo dvije likovne radionice koje su otvorene za sve zainteresirane. Radionice će se odviti u dva djela; prvi vođeni za zagrijavanje a drugi slobodan za kreativno ekperimentiranje i crtanje. Tema radionica je određena na mapiranje mjesta za učenje, zabavu i razonodu. Cilj je zabaviti se i nacrtati mapu Zadra s označenim mjestima na kojima mladi vole provoditi svoje slobodno vrijeme. Mape ne moraju biti precizne. Ne očekujemo da imate "točne odgovore". Svaka mapa reflektira zabavna mjesta za pojedinca ili grupu ljudi koji odlučiš zastupiti. U slučaju da misliš da nema takvih mjesta u Zadru svejedno možeš doći i kroz kreativan način to pokazati. Finalnu mapu možeš izraditi u tehnici kojoj ti se najviše sviđa, udruga će osigurati materijale za rad i prostor. Najkreativnije mape (s imenima autora naravno) bit će izložene na izložbi u Španjolskoj uz mape iz različitih država.

1. Radionica: Srijeda 25. rujna 2024. (sat javljamo na mail)

2. Radionica: Petak 27. rujna 2024. (sat javljamo na mail)

(Bilo bi super da dođete na obje radionice jer se jedna nastavlja na drugu.)

 

Tko se može prijaviti?

Svi zainteresirani! Na radionice možeš doći ako nisi umjetnički nadaren ali voliš likovne radionice i želiš isprobati nešto novo. Za godine ne pitamo!

Ako želite crtati i družiti se s nama ispunite prijavnicu i dođite na poluotok u prostor Udruge Prizma (ul Nikole Matafara 2. prizemlje).

 

Ako imaš pitanja koja nisu prokrivena u tekstu slobodno se javi na katarina@udrugaprizma.hr.

 

 

Likovne radionice organizira Udruga Prizma u sklopu Erasmus Plus projekta "What The Fun". Više o projektu na: https://www.udrugaprizma.hr/what-the-fun .

Projekt “What the fun! Mapping the opportunities for quality leisure time through service learning” br. 2023-1-BE05-KA220-YOU-000166921 sufinancira Europska unija. Izraženi stavovi i mišljenja su odgovornost autora i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.