Oslobodi svoje kreativne supermoći i stvaraj čaroliju u Italiji

Prijavi se i sudjeluj na razmjeni mladih Magic koja će se održati od 24. rujna do 02. listopada 2024. godine u Italiji.

Želiš pridonijeti pozitivnim promjenama u svojoj zajednici? Zanima te kako umjetnost može potaknuti društvenu uključenost i kulturnu integraciju? Želiš unaprijediti svoje komunikacijske vještine i kreativno se izražavati?

Prijavi se i sudjeluj na razmjeni mladih Magic koja će se održati od 24. rujna do 02. listopada 2024. godine u Italiji. Ukupno 30 mladih osoba iz Italije, Hrvatske, Nizozemske, Poljske, Rumunjske i Slovenije će kroz sedmodnevni program razmjene mladih, koristeći participativne umjetničke prakse i metodologije neformalnog obrazovanja, istraživati različite oblike kreativnog izražavanja i pri tome razvijati osobne potencijale.

broken image

Smještaj i prehrana

Sudionici će biti smješteni u Casa La Lodola u višekrevetne sobe. Tijekom razmjene mladih osigurana su tri besplatna obroka dnevno i osvježenja. Putni troškovi će biti refundirani nakon održavanja aktivnosti u maksimalnom iznosu do 285 EUR po sudioniku.

Više informacija o projektu možeš pročitati ovdje.

broken image

Profil sudionika

Udruga Prizma traži četiri mlade osobe iz Hrvatske i jednog voditelja grupe koji žele sudjelovati na razmjeni mladih. Članovi Udruge Prizma, volonteri i mladi iz Zadarske županije imaju prednost pri odabiru sudionika, a ako si osoba s manje mogućnosti, pružiti ćemo ti posebnu podršku. Sudionici trebaju biti u dobi od 18 do 25 godina dok za voditelja grupe nema dobnog ograničenja.

Prijave su otvorene dok se slobodna mjesta ne popune.

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno nas kontaktiraj na info@udrugaprizma.hr

 

broken image

Sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program. Ovaj članak odražava isključivo stajalište Udruge Prizma i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.