Mapathon: mapiranje mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih

Prijavi se i doprinesi kreiranju digitalnih i umjetničkih karti koje će prikazivati na kojim mjestima mladi mogu provoditi kvalitetno slobodno vrijeme

Mlada si osoba i/ili osoba si koja radi s mladima i voliš se kreativno izražavati? Smatraš da se postojeći javni prostori za mlade trebaju učiniti vidljivijima? Prijavi se i sa sudionicima iz Belgije, Hrvatske, Latvije i Španjolske razmijeni mišljenja i stavove o aktivnom sudjelovanju mladih u zajednici i promišljaj o dostupnosti kvalitetnih aktivnosti i prostora za provođenje slobodnog vremena u svojim zajednicama. Uključi se i pomozi u podizanju svijesti među mladima o kvalitetnom provođenju slobodnog vremena te sudjeluj u stvaranju digitalnih alata koji će pomoći mladima da pronađu prostore za mlade.

broken image

Za koga?

Osobe koje rade s mladima, edukatore, mlade voditelje i mlade umjetnike koji imaju navršenih 18 godina, bez ograničenja gornje dobne granice, mogu komunicirati na engleskom jetiku, i imaju iskustvo u području rada s mladima ili u području vizualne umjetnosti. Motivacija za sudjelovanjem u lokalnim aktivnostima i sukreiranju umjetničkih mapa i platformi važan je element pri odabiru sudionika.

Gdje?

Valladolid, Španjolska

Kada?

Od 3. do 8. prosinca 2024. godine.

Smještaj, prehrana i putni troškovi

Sudjelovanje u programu je besplatno, a troškovi prijevoza, smještaja, prehrane i materijala potrebnih za provedbu programa pokriveni su u potpunosti.

Više informacija o programu i sadržaju događanja pročitaj ovdje.

 

Prijave su otvorene do 2. studenoga 2024. godine, a prijavljeni će dobiti rezultate obavijest o rezultatima odabira do 4. studenoga 2024. godine.

Ako imaš pitanja slobodno nam se javi na info@udrugaprizma.hr ili nas nazovi na +385 23 261 590

Projekt “What the fun! Mapping the opportunities for quality leisure time through service learning” br. 2023-1-BE05-KA220-YOU-000166921 sufinancira Europska unija. Izraženi stavovi i mišljenja su odgovornost autora i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.